Wij gaan verder
dan planning

PROPOS werkt voor uw gehele organisatie, van de werkvloer tot productieplanner, van directie tot sales. Zo bent u verzekerd van een bedrijfsbrede oplossing waar u op kunt vertrouwen. Dankzij onze krachtige tools kunt u uw shop floor control namelijk precies inrichten zoals u wilt.

Maak kennis met onze krachtige tools

Functies -
Volautomatische planning
Functies -
werkvloer
aansturing
Functies -
Pullproductie
Functies -
Custom app
Functies -
medewerker registratie
Functies -
mct maps
Functies -
geproduceerde aantallen
Functies -
digital polca

Of zoek uw oplossing

Een bedrijfsbrede oplossing

werkvloer

Zoeken naar onderdelen die er niet blijken te zijn, vragen over productieorders: tijd die nu verloren gaat aan randzaken wint u terug. Uw medewerkers werken zelfstandiger en nemen meer verantwoordelijkheid.

planner

PROPOS plant orders volautomatisch in vanuit het ERP-systeem, nadat ze worden vrijgegeven in het ERP-systeem. Elke order gaat op precies het juiste moment in productie en u weet altijd wat de status is van elke order.

inkoop en sales

Nooit meer teveel voorraad of iets beloven als het niet kan. De heldere inzichten in de bezetting van uw fabriek helpt uw verkoop en werkvoorbereiding betere levertijden af te geven. Iedereen heeft inzicht in de actuele status van elke order.

strategie

Nog scherper produceren? Dat kan met de waardevolle inzichten die PROPOS verzamelt over uw productieproces. U krijgt direct inzicht in bottlenecks en mogelijkheden om efficiënter te werken.

Functies -

Volautomatische planning

Ervaar het gemak van planningssoftware die vrijgegeven orders vanuit uw ERP-systeem volautomatisch inplant en altijd actueel blijft, wat er ook verandert.

Werkvloer aansturing

Met PROPOS heeft u realtime inzicht in de capaciteit en workload van elke afdeling/productiecel. Hierdoor ziet u het meteen als er in de toekomst een bottleneck dreigt te ontstaan. Met PROPOS zijn de pieken in uw workload gemakkelijk te herplannen.

Functies -
Functies -

Flow met pullproductie

Zodra een productiecel volgepland is, kan PROPOS orders die naar een andere productiecel moeten voor laten gaan en zo de doorstroom van orders garanderen.

Custom apps

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u al uw software koppelen aan PROPOS. Dit zorgt ervoor dat u veel productieprocessen kunt automatiseren. Zo kunt u rechtstreeks handelingen laten uitvoeren, aangestuurd door PROPOS. Van kwaliteitsmetingen tot het afboeken van materialen.

Functies -

Medewerkerregistratie

Wilt u bijhouden hoe lang uw medewerkers aanwezig zijn en hoe productief zij zijn? In het PROPOS-scherm kan deze optie worden opgenomen.

Tijdsreductie met MCT-maps

MCT-maps maken het mogelijk om inzicht te krijgen in verbetermogelijkheden binnen uw bedrijf. PROPOS kan deze MCT-maps voor u realiseren.

Functies -
Functies -

Geproduceerde aantallen

Inzicht in uw geproduceerde aantallen en hoeveel er nog geproduceerd dient te worden? PROPOS houdt uw actuele productiestatus bij. Medewerkers kunnen hun wijzigingen direct op de vloer doorgeven.

Ga bottlenecks tegen met
digital POLCA

PROPOS introduceerde als eerste ter wereld een Digital POLCA module. Dit is een krachtige manier van ‘toeritdosering’ waardoor er geen file in uw fabriek ontstaat en uw productieorders gegarandeerd blijven stromen. Het gevolg? Snellere levertijden zonder bottlenecks en minder WIP.

Een krachtige module

Deze module is gekozen door QRM pioniers en vooruitstrevende maakbedrijven als BOSCH Scharnieren (NL), Kooima Company (VS) en driemalig Factory of the Future winnaar Provan (BE).

Video afspelen

Shop floor control,
krachtige tools,
En jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring bij succesvolle productiebedrijven in uiteenlopende branches kunnen wij u verder helpen met een gedegen advies en PROPOS geheel op uw behoefte afstemmen. Hierbij leggen wij de focus altijd op de lange termijn winstgevendheid en het vergroten van de continuïteit van uw bedrijf. 

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw productieprocessen te verbeteren met PROPOS? 

Functies -

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Stel uw vraag

Welkom terug!

Vertelt u ons iets meer over uw bedrijf, wellicht kunnen wij u verder helpen.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden van PROPOS voor uw bedrijf zijn. U kunt ook een demo aanvragen.

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Heeft u een vraag over PROPOS of shop floor control?

Stel gerust uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.